Alla inlägg den 19 januari 2012

Av Catarina Hemlig - 19 januari 2012 11:28

Wow, ännu en dag med lättare andetag även om kvällen igår blev lite mer komplicerad än vad jag hade tänkt mig.

Men det kommer bli bra.... 
Är det bara jag som känner att jag har energi för att springa ett maraton?
Jag har tidigare kännt att min kropp har varit fri men min själ har varit fängslad....men de senaste 2 dagarna har jag känt mig som en atilop på savannen i Afrika. FRI!!!! JAG ÄR FRI! ÄNTLIGEN!!!

PERFEKT!  

  
Detta är lilla Naala. 4 månader gammal liten gosboll.
Det är helt sjukt vad mysigt det är att ha en liten i huset igen. Det sprider mycket glädja och denna lilla hårboll en något ut över det extra. Lätt att hantera och sjukt mysig men samtidigt är hon ett energiknippe.
Man kan inte annat än bara älska henne. Hon kommer säkert bli lika knäpp som resten av gänget men vi räknar inte med något annat för även om vi är knäppa så passar vi ihopa som pusselbitar.

Annars händer det inte så mycket mer än att jag ska försöka hitta ett pensionat för Diesel i juni där han kan vara. Men jag är lite kluven. Jag vill helst lämna honom där jag vet att jag har fullt förtroende att det går rätt till och att han har det bra.
Är det någon som har erfarenhet av ett hundpensionat?

Det blir det eller så får det bli att jag lämnar honom hos frugan i Emmaljunga där jag vet att han får det han behöver och där jag vet att han är i trygga händer.


Tudilo!!!!



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards